Versenyeredmények

2024.04.19
Az elmúlt hetekben több olyan versenyen, vetélkedőn vettek részt tanítványaink, ahonnan szép eredményekkel tértek vissza. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba és tesszük most közzé, hogy mindenki megismerje tanítványaink szép eredményeit.

 


 

Tanítványaink szívesen vesznek részt versenyeken, szívesen mérik össze tudásukat. A házi versenyeket szinte valamennyi tantárgyban népes résztvevővel rendezik meg a szervezők. A tanulmányi versenyek mellett tehetséges tanítványaink eredményesen próbálják ki előadói vagy kreatív képességeiket.

A közelmúltban a Homoktövis iskolával közösen szervezett kerületi technika tanulmányi versenyen iskolánk csapata 2. helyezést ért el. A vetélkedő a húsvéti ünnepkört érintette, ahol tanítványaink ügyes kezekkel és okos gondolatokkal érték el a szép eredményt.

A csapat tagjai voltak:

 • Egri Zsófia Dóra 6.b
 • Esztergályos Réka 6.b
 • Nagy Zille 7.c

Gratulálunk a kiváló eredményhez és köszönjük a helytállást.

Felkészítő tanáruk Földvári Ágnes tanárnő is dicséretet érdemel a felkészítésért, illetve köszönjük neki, hogy a kerületi versenyt is nagy lelkesedéssel és hozzáértéssel szervezte meg.

A Kazinczi-díj Alapítvány szervezésében a "Szép magyar beszéd" országos szavalóversenyen Patai Sándor 8.a osztályos tanulónk bronz minősítést kapott nagyszerű teljesítményéért. Gratulálunk a rangos vetélkedőn való helytállásáért és a szép eredményéért. A versenyre felkészítő és a balatonboglári helyszínre elkísérő Dóra Zsuzsanna tanárnőnek is gratulálunk és köszönjük a felkészítést.

A Fedorka-Sosevolt VersNap országos fordulóját a közelmúltban rendezték Szekszárdon. A versmondóversenyen Papp Ilonka 8.b osztályos tanulónk ezüst fokozatot ért el. Gratulálunk a szép eredményéhez! Köszönjük Juhász Katalin tanárnőnek a felkészítést!

A Pénziránytű Alapítvány szervezésében és a BÉT (Budapesti Értéktőzsde) támogatásával rendezett "Részvényfutam" országos pénzügyi vetélkedőn Gál Péter 8.a osztályos tanulónk harmadik helyezést ért el. Grátulálunk Péternek, aki immár második alkalommal szerepel kiválóan ezen a rangos pénzügyi vetélkedőn. Köszönjük Mohácsi Anikó tanárnőnek a felkészítést! 

Ebben az időszakban volt a Fővárosi általános iskolai alkalmazói (informatika) versenyének döntője, amelyen "Nagy grafika" kategóriában 2. helyezést ért el Mönich Maja 8.c osztályos tanuló. Köszönjük Soósné Fodor Tünde tanárnő felkészítő munkáját és gratulálunk mindkettőjüknek a kiváló teljesítményhez!

 

A kerületi képzőművészti versenyen Jurca Anita kollégánk alsós tanítványai szerepeltek eredményesen. A legkisebbek több előkelő helyezést is elértek a vetélkedőn. 

 • Barkó Tamira Dorka (1.b) — I. hely
 • Hadzsala-Biró Iván (1.a) — II. hely
 • Egri Anna Zselyke (1.b) — III. hely
 • Sándor Izabella Krisztina (1.b) — III. hely
 • Gyöngyösi Alíz Maja (1.c) — különdíj
 • Füstös Rebeka (3.c) — II. hely
 • Kévés Lujza (4.a) — III. hely

Gratulálunk a gyerekeknek a nagyszerű eredményekhez és kollégánknak köszönjük az eredményes félkészítést.

 

 

Nemcsak a gyerekek, hanem a kollégák is szívesen próbálják ki magukat egy-egy vetélkedésben. Legutóbb április 13-án a Városligetben megrendezett Medve Szabadtéri Matekversenyre a tanári csapat is benevezett és nagyszerű eredménnyel, harmadik helyezést értek el. 

A csapat tagjai voltak:

 • Kovács Tas János tanár úr
 • Németh Melinda tanárnő
 • Soósné Fodor Tünde tanárnő

Gratulálunk kollégáink eredményes szerepléséhez és a kiváló eredményhez!

Vissza a hírekhez