Taneszközök

A tanév befejeztével összegyűjtöttük azoknak a taneszközöknek, felszereléseknek a listáját, amik majd a következő tanévben (2023/2024) szükségesek lesznek. Természetesen nem kell mindenből újat vásárolni. A fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartva az előző tanévből megmarad és még használható anyagok, eszközök is megfelelőek lehetnek.

Az alsó tagozaton - az 1. és a 4. évfolyamot kivéve - osztályonként készültek a tanszerlisták. A felső tagozaton évfolyamonként állítottuk össze a listákat, amiket egyben lehet letölteni. A tagozatok összesített listáit is elkészítettük (alsó és felső).

Külön felhívjuk a figyelmet a tornafelszerelés szükségességére. A megszokott sötét színű (kék vagy fekete) tornanadrág, fehér póló, lehetőleg fehér zokni és a fehér talpú tornacipő mellett legyen olyan melegebb ruházat (melegítő, tréningruházat), amit majd a hűvösebb, esetleg hidegebb téli időkben az udvaron használnak. A benti tárolás miatt célszerű a tornafelszerelésnek egy külön zsákot készíteni vagy vásárolni.

A fűtési időszakban egészségügyi okból és a belső tér tisztasága miatt váltócipő használatát írjuk elő. Általában október közepétől várjuk el a használatát, akkorra kell biztosítani erre a célra egy könnyebb lábbelit, amit majd bent kell tartani.

Az osztály jelölésre vagy a képekre kattintva tölthetők le a taneszközlisták.

Első sorban: 1.A, 1.B, 1.C, 2.A, 2.B, 2.C

Második sorban: 3.A, 3.B, 3.C, 4.A, 4.B, 4.C

Harmadik sorban:  5. évfolyam, 6. évfolyam, 7. évfolyam, 8. évfolyam, alsó tagozat (teljes), felső tagozat (teljes)

 

1.Aaceruzahegyezo-s.jpg 1.Baceruzak-s.jpg 1.C 2.Aaecsetek-s.jpg 2.Bafestekek-s.jpg 2.C
3.Aafuzetek-s.jpg 3.B 3.Cakotelezok-s.jpg 4.A 4.Bavizfestek-s.jpg 4.C
5. ÉVFOLYAM 6. ÉVFOLYAM 7. ÉVFOLYAM 8. ÉVFOLYAM ALSÓ FELSŐ