Diákok írták

Nagyon sok ügyes és tehetséges tanuló jár az iskolánkba. Vannak, akik szívesen írnak, rajzolnak vagy festenek. Vannak, akik a hangszeres zenélésben jeleskednek, de sokan vannak, akik a tanórákon mélyednek el egy-egy témában alaposabban. Ezen az oldalon a tehetséges és ügyes diákok alkotásait szeretnénk közre adni.

MESE

Ajánlom figyelmetekbe Gombás Bálint 4.C osztályos tanulónk Nyaralás a kísértet hotelben c. meséjét! Ha szeretnétek elolvasni, kattintsatok a mese címére!

Nyaralás a kísértet hotelben

 


AZ ISKOLAI SZÉPÍRÓVERSENY REMEKEI

Az iskolai szépíróverseny résztvevőinek munkáját két tablón gyűjtötte össze Mohácsi Anikó tanárnő, aki a gyerekek munkáiból rendszeresen készít bemutatókat. A szép gondolatok mellett csodálatos illusztrációk is készültek az írásokhoz. Gratulálunk a nagyszerű alkotásokhoz!

 

 

 

Földvári Ági néni technika óráin mindig történik valami érdekes! Most ötletes madáretetőket készített a gyerekekkel. A hagyományos anyagok használata mellett fontos szempont volt - ökoiskolaként - az újrahasznosítás gondolata. A madáretetők között több olyan is készült, amiben műanyagpalackokat, flakonokat használtak fel a gyerekek. Az elkészült etetők pár napig az aulában kerültek kiállításra, hogy másoknak is ötletet adjanak. Most viszont már kikerültek az iskolaudvar és a környék fáira, hogy eleséget biztosítsanak a madaraknak. A környezeti nevelésünk részeként Madárbarát iskola is vagyunk.

A kitelepített etetőket hamar használatba vették a madarak.