Beiskolázás

A jövő tanévben (2024/2025) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon infromációkat adni. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával, itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni.

 

Tisztelt Szülők!

A jövő tanévben (2024/2025) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon segítséget nyújtani. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával és itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni. Kérjük folyamatosan kövessék nyomon az oldalt.

A beiskolázási programunk plakátját majd az óvodákba kiküldjük, ott is tájékozódhatnak a beiskolázás eseményeiről. 
A programokra jelentkezni, regisztrálni kell. A jelentkezés történhet telefonon keresztül (06 1 233 2978), e-mailben: iskolatitkar@szucsiskola.hu, vagy a linkeken elérhető regisztrációs felületeken. 

 

Tervezett beiskolázási programunk

 

November 22. Így tanítunk - így tanulunk
Nyílt nap
8.00 - 10.00 óra A következő tanévre tervezett tanítók bemutatása és tájékoztató az iskoláról.
November 23. Így tanítunk - így tanulunk 
Nyílt nap
8.00 - 10.00 óra A következő tanévre tervezett tanítók bemutatása és tájékoztató az iskoláról.
December 01. Manóklub 16.30 - 18.00 óra Kézműves foglalkozás a gyerekeknek, a szülőknek kötetlen beszélgetés a tanítókkal.
Január 26. Manósuli 16.00 - 17.00 óra Iskolaelőkészítő foglalkozás
Február 21. Így tanítunk - így tanulunk 
Nyílt nap
8.00 - 10.00 óra A következő tanévre tervezett tanítók bemutatása és tájékoztató az iskoláról.
Március 22. Manósuli 16.00 - 17.00 óra Iskolaelőkészítő foglalkozás
Április 18. és 19. Beiratkozás   8.00 - 19.00 óra A beiratkozás nagy valószínűséggel ugyanúgy a KRÉTÁ-n keresztül egy online felületen történik majd, mint az idén. 

 

A beiskolázási program első fontos eseményei a novemberi nyílt napok lesznek. November 22-én és 23-án nyílt órákon ismerkedhetnek meg a kedves szülők a 2024. szeptember 1-én induló első osztályok tanítóival.


Manóklub

 

A beiskolázási programunk következő eseménye a 2023. december 1-i Manóklub, ahová szeretettel várjuk a kézműveskedni szerető kisgyerekeket és szüleiket.
A Manóklub 16.30-tól 18.00 óráig lesz az iskolában. A több helyszínre tervezett tematikus foglalkozásokat a jövő évben elsős tanító nénik irányítják. 
A foglalkozások ideje alatt lehetőség lesz a tanítókkal és az iskola vezetőivel találkozni és beszélgetni velük a beiskolázásról.

A Manóklub foglalkozására jelentkezni kell. November 29. (szerda) 12.00 óráig az alábbi linken elérhető felületen regisztrálhatnak a Manóklubra.

Regisztráció a Manóklub december 1-i foglalkozására.

 


 

Szándéknyilatkozat

Tájékoztatjuk az iskolánk iránt érdeklődő kedves szülőket, hogy a korábbi évek nagyszámú jelentkezései miatt javasoljuk, hogy jelentkezési szándékukat időben küldjék el hozzánk.

A szándéknyilatkozathoz készítettünk egy mintát, amit innen tudnak letölteni, de a dokumentumok között is megtalálják. Akik már korábban beküldték a szándéknyilatkozatot más formában, nem kell újra elküldeniük. A szándéknyilatkozatot értelemszerűen töltsék ki majd juttassák el az iskola titkárságára. Személyesen is leadhatják, de küldhetik postán vagy e-mailben is. (iskolatitkar[kukac]szucsiskola.hu/igazgato[kukac]szucsiskola.hu)