Álláshirdetés

Ebben a menüben az éppen aktuális álláslehetőségeket hirdetjük meg. Az állások iránt érdeklődőket tájékoztatjuk, hogy a pályázatukat az intézményvezetőjének küldjék meg, lehetőleg elektronikus formában. A hirdetett állásokkal kapcsolatban a megadott elérhetőségeken érdeklődhetnek.

Intézményvezetői álláspályázat

Az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola intézményvezetői álláshelyére kiírt pályázatra a pályázatok beadási határideje lezárult. 

 


Legfrissebb álláshirdetésünk
(2024. május 09.)

Június 1-i kezdéssel keresünk teljes munkaidős takarítói munkakörbe határozatlan időre technikai dolgozó munkatársat. A munkakör feladatait a délelőtti időszakban - 6:00 és 14:30 óra között - kellene ellátni.

A munkakörrel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.
Telefonszám: +36 30 250 9544 vagy +36 1 233 2978 (iskola) 

Jelentkezésüket az igazgato@szucsiskola.hu vagy az iskolatitkar@szucsiskola.hu e-mail címekre küldhetik el.


Aktuális pedagógus álláshirdetéseink
(2024. május 10.)

A pályázó pályázati anyaga tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok, diplomák másolatait és a motivációs levelet, amiben rövid tájékoztatást ad a pályázó a jelentkezése indítékairól, a munkakör betöltésével kapcsolatos elképzeléseiről.

A pályázati anyagot az igazgato@szucsiskola.hu vagy az igazgato.szucss@ebtk.hu esetleg az iskolatitkar@szucsiskola.hu e-mail címekre küldhetik el.

A pedagógus állások betöltéséhez megfelelő szakirányú egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus végzettség szükséges. Alkalmazás esetén a pedagógus munkakörben foglalkoztatott munkatársak bérezése a pedagógus életpálya besorolása alapján történik.

A munkakörökkel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.

Telefonszám: +36 30 250 9544 vagy +36 1 233 2978 (iskola) 

Az alább megjelölt álláshirdetések a kozszolgallas.ksz.gov.hu-n is megjelentetésre kerültek.


ANGOL NYELV - BÁRMELY SZAKOS TANÁR

2024/2025. tanévtől

Határozatlan idejű, teljesmunkaidős köznevelési foglalkoztatott.
Alsó és felső tagozatos tanulók angol nyelv tantárgyának oktatása (bontott nyelvi csoportban) és a munkakörhöz kapcsolódó egyéb tevékenységek ellátása. (felzárkóztatás, tehetséggondozás, versenyekre felkészítés, stb).

ÉNEK-ZENE – MAGYAR NYELV ÉS  IRODALOM és/vagy TÖRTÉNELEM SZAKOS TANÁR

2024/2025. tanévtől

Határozatlan idejű, teljesmunkaidős köznevelési foglalkoztatott.
Felső tagozatos tanulók ének-zene és magyar nyelv és irodalom, illetve történelem tantárgyának oktatása és a munkakörhöz kapcsolódó egyéb tevékenységek - énekkar-vezetés, szakkör, versenyekre felkészítés - ellátása.

MATEMATIKA – DIGITÁLIS KULTÚRA (IFORMATIKA) SZAKOS TANÁR

2024/2025. tanévtől

Határozatlan idejű, teljesmunkaidős köznevelési foglalkoztatott. 
Felső tagozatos tanulók matematika és digitális kultúra tantárgyának oktatása és a munkakörhöz kapcsolódó egyéb tevékenységek - szakkör, versenyekre felkészítés - ellátása. Hetedik és nyolcadik évfolyamon a matematikát képesség alapján szervezett csoportokban oktatjuk.

MATEMATIKA – KÉMIA SZAKOS TANÁR

2024/2025. tanévtől

Határozatlan idejű, teljesmunkaidős köznevelési foglalkoztatott. 
Felső tagozatos tanulók matematika és kémia tantárgyának oktatása és a munkakörhöz kapcsolódó egyéb tevékenységek - szakkör, versenyekre felkészítés - ellátása. Hetedik és nyolcadik évfolyamon a matematikát képesség alapján szervezett csoportokban oktatjuk. 

 

Lévai András
igazgató