Pénzügyekből ismét kitűnően vizsgáztak!

2021.06.09
Ötödikeseink szakköri formában ismerkednek a pénzügyi ismeretekkel. Ismét egy szép sikernek örülhettünk. Nem erdménytelenül. Iskolánk ötödikesei ismét nagyszerűen szerepeltek a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedőjén...

csapatunk-1.jpg

Pénzügyekből ismét kitűnően vizsgáztak!

Iskolánk 5. osztályos tanulói a tavalyi év sikerein felbuzdulva ebben a tanévben is beneveztek a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedőjébe. KáPé Őrültek csapatunk az idén 8264 általános és középiskolás diákkal együtt indult a versenyen azzal a céllal, hogy bebizonyítsák rátermettségüket pénzügyekből.

A regionális döntőben, melyet az ország 8 városában rendeztek, már csak 700 diák vehetett részt. Tanulóink a Pest megyei döntőből, az 5-6. osztályos kategóriában elsőként jutottak a végső, legnagyobb megmérettetést jelentő országos döntőbe, melyet a tanév utolsó hetében, június 11-én rendeztek meg. Kahoot-ban, tabu játékban, sztoriírásban és előadásban, valamint matematikai és szövegértési készségeiket próbára tevő feladatokban kellett bemutatniuk a pénzügy világában való jártasságukat. Tették ezt olyan sikeresen, hogy végül a dobogó 2. fokára állhattak. A vetélkedő szervezőitől a csapat minden tagja kapott egy-egy akciókamerát és iskolánknak is szép nyereményt hoztak, 250 ezer forint értékű könyv-és sportszervásárlási utalványt.

verseny.jpg

Gratulálunk a csapat tagjainak: Hegedüs Donát, Győry Adél, Lázár-Fetting Bende és Szirányi Hanna 5. a osztályos tanulóknak!

Fodorné Branstädter Ágnes, felkészítő tanár

illusztracio.jpg

Vissza a hírekhez