Hírek

Állatok Világnapja

Október 4-én az Állatok Világnapja alkalmából állatbemutatókat szerveztünk a gyerekeknek...
Tovább

Múzeumi nap, 2018

Az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola hagyományaihoz híven, idén is megtartottuk változatos helyszíneken és élményekben gazdag múzeumi napunkat. A nap eseményeiről Nagy Szilvia írt beszámolót, illetve gyűjtötte és rendezte össze a gyerekek tapasztalatait.
Tovább

Gyémántbogár

Mozgalmas héten vagyunk túl. Izgalmas és nem kevésbé hasznos élményeket élhettek meg három alsós osztály tanulói. Iskolánkban járt Vámos Róbert, a Gyémántbogár program alapítója. A 2.B, a 3.B és 3.C osztályok tanulói most már egy kicsit jobban ismerik egymást...
Tovább

Nyári táborok, 2018

Az idei nyáron - hagyományainknak megfelelően - több táborban is lehetősége volt tanítványainknak a kikapcsolódásra. Az alábbiakban beszámolókat adunk közre a táborokról.
Tovább

Családi nap, 2018-ősz

Az időjárásnak hála, az idei tanévben az eredeti terveinknek megfelelően már most szeptemberben meg tudtuk tartani a családi napunkat. Nagy sikerrel és ismét remek hangulatban telt a szombat.
Tovább

Tanévnyitó, 2018

Véget ért a nyár. Még az időjárás is ősziesre fordult. Borongós, esőt ígérő napon kezdtük az iskolát. Hétfőn, az első tanítási napon tartottuk tanévnyitó ünnepélyünket. A tanévnyitóról Nagy Szilvia kollégánk írt néhány kedves gondolatot.
Tovább

Taneszközök

Tájékoztatásként feltöltöttük a felső tagozta évfolyamain szükséges taneszközök listáját.
Tovább

Nyári iroda ügyelet

A nyári szünet ideje alatt két hetente szerdánként van az iskolában iroda ügyelet.
Tovább

Tanévzáró ünnepély, 2018

Elérkezett a tanév utolsó eseménye, amit valljuk meg, már mindenki nagyon várt...
Tovább

Ballagás, 2018

Pénteken véget ért a tanév. Az utolsó napon a nyolcadikosok búcsúztatására készültünk. Délelőtt a 7. osztályosok mindhárom osztály tantermét és az iskola lépcsőházát is szépen földíszítették virágokkal, girlandokkal. A táblákra gyönyörű idézetek kerültek, a padokra kikészítették a ballagó tarisznyákat. Ünnepi hangulat fogadta a nyolcadikosokat...
Tovább

Erdei iskola, 2018

Tizedik alkalommal szerveztünk az egész felső tagozatot érintő erdei iskolát. Az idei helyszín a Börzsöny egyik legszebb erdei iskolája a Csattogó-völgyi Üdülőközpont.
Tovább

Családi Nap, 2018

Az idei tanévben szeptemberre tervezett, de az akkori rossz időjárás miatt tavaszra átszervezett családi napot június 2-án tartottuk. Nagy Szilvia készített beszámolót az eseményről...
Tovább

Kitüntetettjeink, 2018

Az elmúlt napokban - a tanév közeledtével és a pedagógus napon - többen is elismerést, kitüntetést kaptak iskolánk tanulói és pedagógusai közül.
Tovább

MOBIDIK

Az Újpesti Szűcs Sándor Iskolában május 28. és június 1. között egy héten át ismerkedhettek a gyerekek és a pedagógusok a MOBIDIK program keretében azokkal az oktatást segítő eszközökkel, amelyek a XXI. századi technikai színvonalat jelzik.
Tovább

Kihívás Napja és Szűcs Nap, 2018

Ebben a tanévben a Kihívás Napjára időzítettük a Szűcs Napot. Így az egész nap "duplán" az aktivitásról szólt.
Tovább