Futókörök Napja

2024.05.16
A közelmúltban elkészült Szilas-futókört már többen kipróbáltuk és megelégedettséggel használtuk, dehogy az ilyen köröknek még napja is van, arról nem tudtunk. Számunkra teljesen új program volt a közelmúltban megrendezett Futókörök Napja. Mivel minden aktivitást fontosnak gondolunk, meghirdettük a szülők és a gyerekek körében...

A Futókörök Napjára a felhívás az Újpesti Önkormányzat Sportirodájáról érkezett. Mit sem tudtunk az esemény előzményeiről, azonban minden aktivitást és azon való részvételt fontosnak gondolunk, meghirdettük a szülők, a pedagógusok és a gyerekek körében az eseményt. 

A futás lelkes és elkötelezett híve, Bartucz-Baranyai Éva kollégánk lelkesítése oly remekül sikerült, hogy az iskolából 57-en futottak szorgalmasan és kitartóan az egyébként kiváló minőségű "kék szalagon". Ami számunkra is meglepetés, hogy ennyien már oly sok kilométer futottak, hogy meg is nyertük az első ilyen újpesti rendezvényt. A lelkesítésben és a kilométerek számának gyarapításában Bertalan Dorottya (Dóri néni) testnevelő kollégánk is segítette Évát. 

Köszönjük Évának és Dórinak a lelkesítést, a résztvevőknek az első helyezést jelentő kilométereket.

 


Fagylaltozás az Andrettiben

Az előző évekhez hasonlóan az idei évben is meghívást kaptak az újpesti iskolák tanulói egy fagyizásra az újpesti Andretti Fagyizótól. Éltünk a lehetőséggel így május 9-én az Andretti cukrászda iskolánkból 17 gyermeket látott vendégül 2 gombóc fagylaltra. A résztvevőket az osztályfőnökök javaslatára választottuk ki. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, finom fagyit kaptak.

Köszönjük a fagyizónak a felajánlást, az Önkormányzatnak a koordinálást.

Alexi Kriszta néni és Szentes Dóri néni kísérők

Vissza a hírekhez