Tanévnyitó, 2018

Véget ért a nyár. Még az időjárás is ősziesre fordult. Borongós, esőt ígérő napon kezdtük az iskolát. Hétfőn, az első tanítási napon tartottuk tanévnyitó ünnepélyünket. A tanévnyitóról Nagy Szilvia kollégánk írt néhány kedves gondolatot.

back-to-school.jpg

Tanévnyitó 2018-2019

Aki volt már valaha iskolás, az pontosan tudja, hogy – kis képzavarral élve – a leggyorsabb évszak a nyár! Azon belül a vakáció pedig még a fénysebességnél is gyorsabban telik… legalábbis így utólag. Elrepült most is, mint a rakéta, és már be is kopogtatott a szeptember, hozva magával a 2018-2019-es tanévet. Az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola 37. alkalommal tárta ki kapuit 600 tudásszomjas lurkója előtt.

Tanévnyitó ünnepségünket az esős időjárás ezúttal a tornaterembe kényszerítette. Akik hősiesen bírták a fülledt meleget, a másodikosok előadását tekinthették meg, majd Lévai András igazgató úr tartott köszöntő beszédet. A nyári szünet hivatalos bejelentésekor mintha árnyalatnyival hangosabb lett volna a taps júniusban, de bízunk benne, hogy az új tanév is tartogat olyan kellemes pillanatokat, izgalmas programokat, sikerélményeket, amiket érdemes már most, a tanév első napján is lelkesedve várni!

Külön köszöntjük elsős kisdiákjainkat, akik nagy mérföldkőhöz érkeztek életükben, mikor reggel átlépték az általános iskola küszöbét. Kívánjuk, hogy mindannyian megtalálják helyüket az új környezetben, hogy sikerüljön minél hamarabb beilleszkedni, barátokat találni! Nevükben ezúton is köszönjük az Újpest önkormányzata és az UTE által ajándékcsomagokba válogatott tornazsákokat, focilabdákat és mesekönyveket!

Minden kedves diákunknak, szüleiknek és fáradhatatlan kollégánknak eredményes hétköznapokban, érdekes programokban és mosolyokban gazdag új tanesztendőt kívánunk! Hajrá Szűcs!

Nagy Szilvia

tanevnyito-2018-2019.jpg