Álláshirdetés

Ebben a menüben az éppen aktuális álláslehetőségeket hirdetjük meg. Az állás iránt érdeklődőket tájékoztatjuk, hogy a pályázatukat az intézményvezetőjének küldjék meg, lehetőleg elektronikus formában.

A pályázati anyag tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok, diplomák másolatait és a motivációs levelet, amiben rövid tájékoztatást ad a pályázó a jelentkezése indítékairól, a munkakör betöltésével kapcsolatos elképzeléseiről.

A pályázati anyagot az igazgato@szucsiskola.hu vagy az igazgato.szucss@ebtk.hu esetleg a levai.andras2@upcmail.hu e-mail címekre küldhetik el.

A munkakörökkel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.

Telefonszám: +36 1 233 2978 vagy +36 30 250 9544

Az alább megjelölt álláshirdetések a Közigállás.hu-n is megjelentetésre kerültek.

csik.jpg

1 fő pedagógiai asszisztens

2020. január 1-től pedagógiai asszisztensi munkakörben alkalmaznánk egy fő pedagógiai asszisztenst. A pályázónak legalább középfokú végzettséggel kell rendelkezni. Előnyt jelent, ha óvodában vagy kisiskolások körében szerzett tapasztalattal rendelkezik a jelentkező vagy van pedagógiai végzettsége (tanító).

Feladata a pedagógusok oktató-nevelő munkájának segítése, foglalkozások előkészítése, tanulók kísérése és felügyelete, a napi működéssel összefüggő egyéb pedagógiai tevékenységek támogatása.

Az állás határozatlan idejű, teljesmunkaidős állás. A munkakör betöltéséhez erkölcsi bizonyítvány is szükséges.

1 fő tanító

2020. szeptembertől egy fő tanító munkakör ellátására keresünk tanító végzettségű pedagógust. Az állás határozatlan idejű, teljesmunkaidős állás. A munkakör betöltéséhez erkölcsi bizonyítvány is szükséges.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű tanítói végzettség szükséges. Előnyt jelent természettudományos és/vagy angol műveltségterület.

A fenti álláshirdetések honlapra kerülésének dátuma: 2019. december 16.

1 fő angol-bármely szakos tanár

2020. februárjától 1 fő angol-bármely szakos tanárt alkalmaznánk határozatlan időre, teljesmunkaidőben. Elsődleges feladata negyedik és felsős tanulók bontott, 10-12 fős csoportban történő angol nyelvre tanítása. A tanítás mellett versenyekre felkészítés és az iskolai munkaterv feladataiban való aktív részvétel is része a munkakörnek.

Az állás betöltésénél előny valamilyen természettudományos szakpár, esetleg tanítói végzettség. Továbbá néhány éves tanításában szerzett tanári-tanító tapasztalat.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű nyelvtanári végzettség szükséges.

Az álláshirdetés honlapra kerülésének dátuma: 2019. december 28.

Lévai András
intézményvezető