Tanévnyitó, 2017-18

Véget ért a nyár. Az első őszi napon, pénteken tartottuk tanévnyitó ünnepélyünket. A tanévnyitóról Nagy Szilvia kollégánk írt néhány kedves gondolatot.

Tanévnyitó 2017-2018

Itt van az ősz, itt van újra! Eljött szeptember 1-e is, ismét kezdetét vette hát az új tanév. Az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola is megnyitotta kapuit 618 tanulója előtt, immáron 36. éve.

A tanévnyitó ünnepségen az izgatott gyerekzsivajt a Himnusz csendesítette el, majd hagyományainkhoz híven bátor kisdiákjaink álltak ki a tömeg elé, hogy elszavalják verseiket, előadják tánckoreográfiájukat. Gyermekeinket végül igazgatónk, Lévai András beszéde lelkesítette tovább, megnyitva a 2017-2018-as tanévet. Az ünnepély után pedig elsős tanulóinkat még külön öröm is érte: az önkormányzat képviseletében Dr. Dabous Fayez az önkormányzat és az UTE közös ajándékcsomagjával – tornazsákkal, focilabdával és mesekönyvvel – lepte meg mindannyiukat. Ezúton is köszönjük!

Minden kedves diákunknak, szüleiknek, s fáradhatatlan kollégánknak eredményes hétköznapokban, sikeres programokban és mosolyokban gazdag új tanesztendőt kívánunk! Hajrá Szűcs!

Nagy Szilvia

tanevnyito-2017-2018s.jpg