Családi Nap, 2018

Az idei tanévben szeptemberre tervezett, de az akkori rossz időjárás miatt tavaszra átszervezett családi napot június 2-án tartottuk. Nagy Szilvia készített beszámolót az eseményről...

csaladi_nap_2018.jpg

Június 2-a szombati nap volt, mégis betöltötte iskolánkat a gyerekzsivaj, sőt ez alkalommal rendhagyó módon a szülők is csatlakoztak hozzánk, hiszen családi napot tartottunk.

Számos programlehetőséget kínáltunk, unatkozásra nem maradt idő! A változatos sportolási és kézműves lehetőségek melletti fő attrakció a főzőverseny volt, így a kapunyitás után már el is lepték kisudvarunkat a bográcsok, felkerültek főni a gulyáslevesek és egyéb finomságok, kikerültek a csomagokból a házi sütemények, nassolnivalók. A résztvevők megtekinthették a 8. évfolyamosok latin táncát, majd körbejárva az iskolát a következő foglalkozások közül választhattak: ötpróba, floorball, gyermek- és apuka foci, anyuka röplabda, családi akadályverseny, lovaglás, játékterem, MagicBox játékbolt gondolkodtató játékainak kipróbálása, Mobil Digitális Iskola interaktív előadásai, búvár bemutató, kézműves foglalkozások (álomfogó, könyvjelző, kitűző, mozgó papír fakopáncs, aszfaltrajz, csillámtetoválás készítése, quilling és írisz technika kipróbálása), tombola, zsákbamacska, honvédségi bemutató (kézifegyver, páncélozott jármű), rendőrségi bemutató (rendőrautó, protektor, ujjlenyomatvétel, szülői fórum a bűnmegelőzésről, drogprevenció), tűzoltóautó megtekintése, indiai táncbemutató.

csaladi_nap_2018-2.jpg

Köszönjük minden közreműködő lelkes részvételét, a főszervezők munkáját, a kollégák segítségét, s hogy a családok aznapra minket választottak! Reméljük, hogy aki ellátogatott hozzánk és velünk töltötte a napot, mind jól érezte magát és csupa kellemes emlékkel tért haza!

Az eseményről készült képek a Fotóalbumban nézhetők meg.

Nagy Szilvia