Családi nap, 2019

Hagyománnyá érik, hogy a tanév elején egy jó hangulatú, vidám főzős-sportos családi napi rendezvényen gondolkodhatunk együtt az iskola dolgairól, a gyerekekről a szülőkkel. Erről az eseményről az idén is Nagy Szilvia tanárnő készített összefoglalót.

csaladi-nap-2019-cim.jpg

Családi nap 2019

Hagyományainkhoz híven szeptember 14-én, szombaton ismét megrendeztük közkedvelt családi napunkat. Az esemény most is nagy sikernek örvendett, számos programlehetőséget kínáltunk, melyek közül mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Unatkozásra biztosan nem maradt idő!

csaladi-nap-2019-ugrokotel.jpg

A változatos sportolási és kézműves lehetőségek melletti fő attrakció szokás szerint a főzőverseny volt, így a kapunyitás után már el is lepték kisudvarunkat a bográcsok, felkerült főni az ebéd, kikerültek a csomagokból a házi sütemények, nassolnivalók. A beszélgetések előtt-alatt-után a résztvevők körbejárva az iskolát a következő foglalkozások közül választhattak: ötpróba (kerékpáros ügyességi pálya, célbadobás, ugrókötelezés, dekázás, hullahopp), királylabda, floorball, gyerekfoci, apukáknak páros lábtenisz, anyukáknak röplabda, lovaglás a Vágta Lovasiskola jóvoltából, sportszerbörze, kézműves foglalkozások (kitűzőkészítés, hennázás, papírhernyófutam, madárijesztő báb, aszfaltrajz), tombola, zsákbamacska, honvédségi bemutató kézifegyverekkel, rendőrségi bemutató rendőrautóval, rosszcsont gyerekektől ujjlenyomatvétellel, tűzoltóautó megtekintése, izgalmas egyedi járgányok kipróbálása Frank Antal, avagy Bringanti tolmácsolásában, valamint táncbemutató és táncház a Bem Néptáncegyüttesnek hála.

csaladi-nap-2019-bem.jpg

Köszönjük minden közreműködő lelkes részvételét, a főszervezők munkáját, a kollégák segítségét, s hogy a családok aznapra minket választottak! Reméljük, hogy aki ellátogatott hozzánk és velünk töltötte a napot, mind jól érezte magát és csupa kellemes emlékkel tért haza!

Nagy Szilvia