Családi nap, 2018-ősz

Az időjárásnak hála, az idei tanévben az eredeti terveinknek megfelelően már most szeptemberben meg tudtuk tartani a családi napunkat. Nagy sikerrel és ismét remek hangulatban telt a szombat.

familyday.jpg

Családi nap 2018.09.15.

Június 2-a nem volt még olyan régen, így kifejezetten öröm és megtiszteltetés, hogy ismét ennyi család választotta iskolánkat, hogy eltöltsön velünk egy napfényes szombatot családi napunk alkalmából.

Programlehetőségekből most sem volt hiány, így aki végigjárta a lehetőségeket, biztosan nem unatkozott! Tíz órakor kezdődő és késő délutánig tartó rendezvényünkön szokásainkhoz híven összegyűlhettek az osztályok és szülői közösségek egy jó hangulatú, közös bográcsozás kedvéért. Játéktermünkben kipróbálhattak legalább húszféle társasjátékot. Megtekinthették a Danza táncstúdió bemutatóját, egy akrobatikus rock and roll előadást, illetve a honvédség, a rendőrség és a tűzoltóság jóvoltából bemutatót láthattak, páncélozott járműről, rendőr- és tűzoltóautóról, kézifegyverekről, felpróbálhattak rendőrségi protektort és kipróbálhatták az ujjlenyomatvétel folyamatát. Az ügyes kezűek készíthettek kitűzőket, hűtőmágnest, mozgó fakopáncsot, kismanót, könyvjelzőt, hennát, golyós ügyességi játékot. Akik pedig sportolni vágytak, részt vehettek 7próbán, foci-, floorball-, röplabda- és királylabda versenyeken. Tombola és zsákbamacska vásárlására is volt lehetőség. A főző-, a süti-, a sportversenyek, valamint a tombola nyerteseinek innen is gratulálunk!

Köszönjük a közreműködők lelkes részvételét, a főszervezők munkáját, a kollégák és a visszalátogató középiskolás öregdiákjaink segítségét, s hogy a családok szombatra is minket választottak! Reméljük, hogy akik ellátogattak hozzánk és velünk töltötték a napot, jól érezték magukat, kellemes beszélgetésekkel, finomságokkal, nyereményekkel és elsősorban szuper szűcsös élményekkel gazdagodtak!

Nagy Szilvia

csaladi_nap_2018osz.jpg