Tábor, 2020

Ezen az oldalon tesszük közzé azokat a táborozási lehetőségeket, amiket a nyári szünetre az iskola szervez.

Az Újpesti Önkormányzat-UTE szervezésű napközis táboráról is itt teszük közzé azt a tájékoztatót, amit valamennyi újpesti oktatási intézmény megkapott, de értesítjük az érdeklődőket, hogy a Szűcs Sándor Általános Iskola nem szervezője a tábornak, csak a helyszínt adja a tábori feladatok ellátásának egy részéhez.

A napközis táborral kapcsolatosan információk adására és a jelentkezési lapok összegyűjtésére a Szűcs Iskolának nincs felhatalmazása. A jelentkezési lapokat ne a Szűcs Iskolában adják le, hanem az UTE szervezőinek. (Saját iskolájuk ad felvilágosítást!)

A táborról az utesportnapkozi@gmail.com címen kérhetnek tájékoztatást.

1. KERÜLETI NAPKÖZIS TÁBOR

A táborba csak újpesti iskolák tanulói jelentkezhetnek.

A szervezők tájékoztatója

Ezúton tájékoztatjuk a szülőket, hogy az UTE-Önkormányzat napközis tábor 2020. június 29.-étől augusztus 14.-éig tart.

A tábor helye: Szűcs Sándor Általános Iskola (1044 Budapest, Ugró Gyula sor 1-3.) és az UTE sportlétesítményei

Felszerelés: időjárásnak megfelelő sportöltözet (nem szandál).

Gyülekező hely: Szűcs Sándor Általános Iskola (1044 Budapest, Ugró Gyula sor 1-3) reggel 07.00-órától. A tábor napi zárása: 16.00-óra, ügyelet 17.00-óráig.

Étkezési díj befizetése: Tábori turnus megkezdése előtti héten, minden hétfőn 07.00-12.00-óráig, 13.00-17.00-óráig. Helye: Szűcs Sándor Általános Iskola (1044 Budapest, Ugró Gyula sor 1-3.)

Első befizetés időpontja: 2020 június 22.-e, hétfő.

További befizetési időpontok:

  • 2020. június 29.
  • 2020. július 06.
  • 2020. július 13.
  • 2020. július 20.
  • 2020. július 27.
  • 2020. augusztus 03.

Egyéb napokon befizetésre lehetőség nincs. A befizetés díja a tanévben megszokott étkezési díj!

Bármilyen kérdés felmerül, írjon az utesportnapkozi@gmail.com e-mail címre.

Táborvezetőség

1. A táborba jelentkezni szándékozóknak jelentkezési lapot kell kitölteniük. Jelentkezési lapot a saját iskolájukban kérhetnek.

2. Fontos, hogy a szülők tudják, hogy a jelentkezési lap kitöltése, eljuttatása a szervezőknek UTE), nem jelenti azt, hogy több teendőjük nincs. Az étkezést be kell fizetni a jelentkezési lap kitöltésétől függetlenül. Ez ugyanúgy igaz az ingyenesen vagy kedvezményesen étkező diákok szüleire is.

Tehát, ha ingyenesen étkezik a gyermek az iskolában, akkor a napközis táborban sem kell térítési díjat fizetnie, de jelezni kell, meg kell jelenni az ebédbefizetés idején, a megfelelő határozatokkal szükséges igazolni a jogosultságot
Ennek hiányában a jelentkezés érvénytelen.

csik.jpg

2. ISKOLAI SZERVEZÉSŰ TÁBOROK

cimkep-bp-tabor.jpg

Budapest tábor
(június 29 - július 02.)

Szervező: Prófuszné Horváth Mónika

A Budapest tábor napközis jellegű tábor és elsősorban kisiskolásoknak szervezett. Reggelente az iskola előtt gyülekeznek a gyerekek és onnan tömegközlekedéssel utaznak Budapest egy-egy érdekes helyszínére. Délután négy óra körül érkeznek vissza az iskola előtti térre.
A tábor önköltséges. Fontos információ, hogy az idei Budapest tábor már betelt.

okotabor.png

Öko-tábor, Királyrét (Fatornyos fogadó)
(július 19 - július 24.)

Szervezők: Kátai Tamás, Szabady Réka, Kiss Beatrix

Nagy multú, hagyományos és egyik legnépszerűbb tábora iskolánknak. Az összeszokott szervező csapat évek óta szervez öko-tábort. Mindig olyan helyre, ahol természeti, történelmi és kulturális értékeink megismerésére van lehetőség. A tartalmas programok, a látnivalók és az élményekben gazdag kalandok maradandó emléket jelntenek a gyerkeknek. A tábor szervezőinek munkáját régi öko-táborok visszajáró ifijei segítik.

A táborban a kisiskolások és a nagyobbak egyaránt megtalálják a nekik való programokat. A tábor ott alvós. A táborba az előleg befizetésével még lehet jelentkezni.

3. EGYÉB SZERVEZÉSŰ TÁBOROK

eveznek.png

Napközis jellegű vízi tábor a Dunasoron.

KENUTÁBOROK ÚJPESTEN 2020

A táborok időpontjai: június 15-20., június 29.-július 3., augusztus 10-14., augusztus 24-28.

A napközis tábor részvételi díja: 5 napra: 24000 Ft/fő. Napidíj fizetésére is van lehetőség, 4800 Ft/nap/fő, amelyért napi háromszori étkezést, túrakenuban férőhelyet, mentőmellényt, evezőt és biztonságos szakszerű felügyeletet biztosítunk. 
A programok a szabadban a Dunán és partjain lesznek, ezért mindig legyen esőkabát és melegebb váltóruha a gyerekeknél!

Jelentkezési határidő: folyamatosan, de legkésőbb a tábort megelőző hétig.

Jelentkezési és érdeklődési lehetőség: Az iskolai szervezőknél (Németh Melinda)  és Varga János táborvezetőnél,  u.hajosklub@gmail.com címen és +36 30 327 0990 telefonszámon továbbá a helyszínen a táborok ideje alatt.

Napi program: Gyülekezés Újpest, Üdülő sor 7/a, reggel  6.30-8.00 óra között. 9.00-12.30: hajók vízre tétele, evezős kirándulás, Luppa-sziget, Szentendrei- sziget, Dunakeszi, Horány, Szentendre célpontokig.12.30 Ebéd a vízi telepen.14.00-16.00 játék, evezés és csónakvezetés gyakorlása, uzsonna. Hazatérés szülői kísérettel 16 órától. Csütörtöki napokon tábortűz lesz 16-19 óra között, amire várjuk a szülőket és testvéreket is!