Tábor, 2017

Ezen az oldalon tesszük közzé azokat a táborozási lehetőségeket, amiket a nyári szünetre az iskola szervez. Ezen az oldalon adunk tájékoztatást az Újpesti Önkormányzat fenntartásában működő napközis táborról, illetve azokról a táborokról, amik szervezéséhez az iskola segítséget nyújt.

1. KERÜLETI NAPKÖZIS TÁBOR

A Szűcs Sándor Általános Iskola nem szervezője a tábornak, de a táborral kapcsolatos tudnivalókról igyekszünk a szükséges információkat továbbítani a kedves szülőknek. (Tájékoztatatónkat az e-napló levelezőjén keresztül juttatjuk el.)

Az Újpesti Önkormányzat támogatásával 2017 nyarán is megszervezésre kerül a kerületi Napközis Tábor a Bródy Imre Gimnázium területén, július 3-től augusztus 18-ig.

A tábor 2017-ben is hasonló feltételekkel működik, mint az elmúlt években.

Az előző évek tapasztalatai alapján a szervezők felhívják a szülők figyelmét a napközis táborba jelentkezéssel kapcsolatban a következőkre:

1. A táborba jelentkezni szándékozóknak jelentkezési lapot kell kitölteniük. (A jelentkezési lap innen letölthető.)

A mellékelt jelentkezési lapot május 12-ig küldjétek vissza az iskolába az osztályfőnököknek.

2. Fontos, hogy a szülők tudják, hogy a jelentkezési lap kitöltése, eljuttatása az iskolába, nem jelenti azt, hogy több teendőjük nincs. Az étkezést be kell fizetni a jelentkezési lap kitöltésétől függetlenül. Ez ugyanúgy igaz az ingyenesen vagy kedvezményesen étkező diákok szüleire is.  
Tehát, ha ingyenesen étkezik a gyermek az iskolában, akkor a napközis táborban sem kell térítési díjat fizetnie, de jelezni kell, meg kell jelenni az ebédbefizetés idején, a megfelelő határozatokkal szükséges igazolni a jogosultságot
Ennek hiányában a jelentkezés érvénytelen.

A tábori étkezési díjának befizetése:
- az első hétre (július 3 - 7.-ig) a gyermek saját iskolájában történik  június 10.-én 12:00-16:00-ig.
- a többi hétre a táborozás előtt egy héttel a Bródy Imre Gimnáziumban. (Újpest,  Langlet Valdemár u. 3-5. - 8.00 órától 16.00 óráig.) Június 26-tól kezdve hétfőnként reggel 7.00-10.00-ig és 15.00-17.00 óráig. Egyéb napokon a befizetés nem megoldható!

A nyári táborról bővebb információkat a Bródy Gimnázium erre a célra üzemeltett honlapjáról tudhatnak meg.