Ruhagyűjtés

2018. április 23-tól 27-ig tartjuk a tavaszi hulladékgyűjtési hetet. A papírgyűjtés mellett most lehetőséget adunk ruhagyűjtésre is. Bekapcsolódtunk a Sulizsák programba...

online_poszt_2-honlap.jpg

Kedves Szülők!


2018. április 23-tól 27-ig tartjuk a tavaszi hulladékgyűjtési hetet. A papírgyűjtés mellett most lehetőséget adunk ruhagyűjtésre is. Bekapcsolódtunk a Sulizsák programba, melynek során összegyűjthetik és behozhatják az otthon és környezetükben már nem használt, a program előírásainak megfelelő ruhákat, kiegészítőket, cipőket. A gyűjtéssel anyagilag is támogatják az iskolát.

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket ez a lehetőség, jelezzék gyermekük osztályfőnökének, aki hazaküldenek Önöknek egy erre a célra készített szákot és az azonosítást és gyűjtést segítő matricát. (Egy tanuló több zsákot is hazavihet.) Gyűjtsék össze az előírásoknak megfelelő ruhadarabokat, majd töltsék ki a szórólap Önökre vonatkozó alsó részét. A szórólap hátsó részének lehúzása után ragasszák rá a zsákra a kitöltött nyomtatványt! A zsákot a fülek összekötésével zárják le és hozzák be az iskolába a hulladékgyűjtési héten.
Iskolánk alapítványa a leadott súlynak megfelelő összeget megkapja, így ezzel az adománnyal támogatni tudják iskolánkat és munkánkat! További információt a https://sulizsak.hu/ vagy a https://www.facebook.com/sulizsak/ oldalakon találnak.

az iskola környezetvédelmi munkaközössége

sulizsak_szuloi_utmutato-honlap.jpg