Hírek

A régi oldal hírei, információi az alábbi linkre kattintva érhetőek el

Rendhagyó tesióra Kokóval...
Kovács "Kokó" István olimpiai és világbajnok ökölvívónk tartott élménybeszámolóval színesített rendhagyó testnevelés órát az ötödikeseknek. Látogatásáról adunk hírt az alábbi írásban.
Tovább »
Országos első hely
Az ujpest.hu is beszámolt nyolcadik osztályos tanulónk, Gerencsér Krisztina (8.a) nagyszerű eredményéről.
Tovább »
Folytatódik a Sulibank program
Az előző tanévben nagy sikerrel vettünk részt az OTP Fáy András Alapítvány SULIBANK programjában. A szervezők felkérésére az idén is folytatjuk a programot iskolánkban. Az eddigi tevékenységről számolnak be a szervezők.
Tovább »
16 óráig az iskolában
Az elmúlt napokban sokan érdeklődtek a gyerekek kötelező délutáni foglalkozásai felől. Az alábbiakban ezzel a kérdéssel kapcsolatosan adunk tájékoztatást.
Tovább »
Nagybörzsönyi tábor
A 2. a és a 3.c osztályosok Nagybörzsönyben voltak táborozni. A táborról Cs. Kis Gabriella tanító kollégánk számolt be, amit Dobosy Balázs 3. c osztályos tanulónk élményeivel egészítünk ki.
Tovább »
Szilvásvárad
Harmadikosaink Szilvásváradon táboroztak. A táborban - kollégáim kiváló szervezésének és odafigyelésének köszönhetően - jól érezték magukat a gyerekek. A beszámolót Györk Krisztina készítette.
Tovább »
Zamárdi tábor
Ezen a nyáron sem maradt el a Zamárdiba szervezett angol-dráma tábor. A táborról Sebők Zsófi 8. a osztályos tanulónk írt élménybeszámolót.
Tovább »
Erdei iskola, Sarud
A néhány évvel ezelőtt eltervezett erdei iskolai programunkat az idén is folytattuk. Ebben a tanévben a Tisza-tavat és környékét ismertük meg.
Tovább »
Sulibank
Szokásos tavaszi témanapok voltak a Szűcs Iskolában. Az idei évben a korábbi szokásoktól eltérően nem a környezeti nevelés köréből választottunk témát, hanem a pénzvilág területéről.
Tovább »
Ki Mit Tud
A Bokréta válogatójaként rendezzük meg évente az iskolai Ki Mit Tud?-ot, ami lassan hagyománnyá érik. Mint mindig, most is nagy várakozás és izgatott készülődés előzte meg az egész iskolát megmozgató programot. Végre eljött a várva várt szerda délután ...
Tovább »