Hírek

A régi oldal hírei, információi az alábbi linkre kattintva érhetőek el

16 óráig az iskolában
Az elmúlt napokban sokan érdeklődtek a gyerekek kötelező délutáni foglalkozásai felől. Az alábbiakban ezzel a kérdéssel kapcsolatosan adunk tájékoztatást.
Tovább »
Nagybörzsönyi tábor
A 2. a és a 3.c osztályosok Nagybörzsönyben voltak táborozni. A táborról Cs. Kis Gabriella tanító kollégánk számolt be, amit Dobosy Balázs 3. c osztályos tanulónk élményeivel egészítünk ki.
Tovább »
Szilvásvárad
Harmadikosaink Szilvásváradon táboroztak. A táborban - kollégáim kiváló szervezésének és odafigyelésének köszönhetően - jól érezték magukat a gyerekek. A beszámolót Györk Krisztina készítette.
Tovább »
Zamárdi tábor
Ezen a nyáron sem maradt el a Zamárdiba szervezett angol-dráma tábor. A táborról Sebők Zsófi 8. a osztályos tanulónk írt élménybeszámolót.
Tovább »
Erdei iskola, Sarud
A néhány évvel ezelőtt eltervezett erdei iskolai programunkat az idén is folytattuk. Ebben a tanévben a Tisza-tavat és környékét ismertük meg.
Tovább »
Sulibank
Szokásos tavaszi témanapok voltak a Szűcs Iskolában. Az idei évben a korábbi szokásoktól eltérően nem a környezeti nevelés köréből választottunk témát, hanem a pénzvilág területéről.
Tovább »
Ki Mit Tud
A Bokréta válogatójaként rendezzük meg évente az iskolai Ki Mit Tud?-ot, ami lassan hagyománnyá érik. Mint mindig, most is nagy várakozás és izgatott készülődés előzte meg az egész iskolát megmozgató programot. Végre eljött a várva várt szerda délután ...
Tovább »
Távollét igazolása tanulási időben
Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. tv. 34/A §-a alapján 2013. január 1-től a 14. év alatti tanköteles korú tanulót, akit tanulási időben a rendőr igazoltat és nem tudja hitelt érdemlően igazolni a távollét okát, akkor az eljáró rendőr - a szülő egyidejű értesítése mellett - az iskolába visszakíséri a gyermeket.
Tovább »
Erdei iskola, Csattogó-völgy
A tanév vége előtt, június 7-én néhány napra erdei iskolába utazott a felső tagozat. Negyedik alkalommal szervezünk erdei iskolát a tagozatnak. Az idei úti cél a verőcei Csattogó-völgy volt.
Tovább »
Zöld Bajnokok
Véget ért az E.ON Hungária Zrt iskoláknak szervezett energiahatékonysági programja. 11 másik magyar iskolával együtt vettünk részt a programban. Csütörtökön az iskola tornatermében szinte mindenki zöld pólóba öltözve vett részt az eredményhirdetésen.
Tovább »