Hírek

A régi oldal hírei, információi az alábbi linkre kattintva érhetőek el

Görkorcsolya verseny
Ismét görkorcsolya verseny hirdet iskolánk. A verseny 2014. március 28-án, pénteken lesz az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola tornatermében.
Tovább »
Korcsolyaverseny
Mindig örömmel tölt el bennünket, ha szép eredményekről számolhatunk be. A múlt héten a kerületi korcsolya ügyességi versenyen szerepeltek jól a 3-4. osztályosaink, elsők lettek hét csapat közül.
Tovább »
Rendhagyó tesióra Kokóval...
Kovács "Kokó" István olimpiai és világbajnok ökölvívónk tartott élménybeszámolóval színesített rendhagyó testnevelés órát az ötödikeseknek. Látogatásáról adunk hírt az alábbi írásban.
Tovább »
Országos első hely
Az ujpest.hu is beszámolt nyolcadik osztályos tanulónk, Gerencsér Krisztina (8.a) nagyszerű eredményéről.
Tovább »
Folytatódik a Sulibank program
Az előző tanévben nagy sikerrel vettünk részt az OTP Fáy András Alapítvány SULIBANK programjában. A szervezők felkérésére az idén is folytatjuk a programot iskolánkban. Az eddigi tevékenységről számolnak be a szervezők.
Tovább »
16 óráig az iskolában
Az elmúlt napokban sokan érdeklődtek a gyerekek kötelező délutáni foglalkozásai felől. Az alábbiakban ezzel a kérdéssel kapcsolatosan adunk tájékoztatást.
Tovább »
Nagybörzsönyi tábor
A 2. a és a 3.c osztályosok Nagybörzsönyben voltak táborozni. A táborról Cs. Kis Gabriella tanító kollégánk számolt be, amit Dobosy Balázs 3. c osztályos tanulónk élményeivel egészítünk ki.
Tovább »
Szilvásvárad
Harmadikosaink Szilvásváradon táboroztak. A táborban - kollégáim kiváló szervezésének és odafigyelésének köszönhetően - jól érezték magukat a gyerekek. A beszámolót Györk Krisztina készítette.
Tovább »
Zamárdi tábor
Ezen a nyáron sem maradt el a Zamárdiba szervezett angol-dráma tábor. A táborról Sebők Zsófi 8. a osztályos tanulónk írt élménybeszámolót.
Tovább »
Erdei iskola, Sarud
A néhány évvel ezelőtt eltervezett erdei iskolai programunkat az idén is folytattuk. Ebben a tanévben a Tisza-tavat és környékét ismertük meg.
Tovább »