Tisztelt Szülők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánk ez év októberétől csatlakozott Magyarország legnagyobb és eddig a legtöbb pénzt jótékony célra gyűjteni és fordítani képes mozgalmához. A mozgalom elindítója a CLB Független Biztosítási Alkusz, amely jövőre 20. életévébe lépve, a legrégebbi és az egyik legnagyobb piacvezető alkuszcég, a mozgalom eddig pedig talán legismertebb csatlakozói: a Magyar Vöröskereszt, a Máltai Szeretetszolgálat, a Katolikus Karitasz, a Class fm és a Music Fm rádiók, valamint sok más egyéb közhasznú és média szervezetek,iskolák, óvodák, szakszervezetek.

A mozgalom célja minden lakossági, vállalati, élet, vagyon és egyéb biztosítások kötése után a biztosítói éves díj 1%-át, a biztosítás kötők által támogatott jótékony, közhasznú célokra felhasználni.
A csatlakozó szervezetek mindegyike egy erre a célra létrehozott felületen tudja megkötni, vagy éppen átkötni saját és környezete biztosításait, melyek éves díjainak 1%-át a szervezet a közösen megfogalmazott célokra fordítja.


Iskolánk, a mozgalomhoz való csatlakozásának első célja lenne, a szülők és egyéb biztosításkötéssel támogatók által összegyűjtött pénzből lecserélni a tanulók iskolai székeit.

Ez a feladat komoly anyagi terhet jelent az iskola számára, azonban szükségszerű és időszerű, hogy a hozzánk járó gyermekek új, kényelmes és ergonomikus székeken
tölthessék el azt a napi több órát, melyet a tantermekben töltenek.
szék
Az erre a célra létrehozott weboldal elérhetősége: www.szucsiskola.clb.hu Önöknek nem kell mást tennie, mint a weboldalra kattintva átszámolni és átkötni minden olyan biztosításukat, melyet jelenleg is fizetnek valamelyik biztosító felé.

Egy biztosítás kötés kb 5-6 percet vesz igénybe és vélhetően - az idő közben zajló komoly biztosítói piaci versenynek köszönhetően - olcsóbbat is találhatnak jelenlegi díjaiknál, akár 30-40%-al, mely megtakarítás talán a családi kasszának is jól jön.

A felületen valamennyi hazai biztosító megtalálható és az akció során a biztosításokat semmilyen felár nem terheli, azok teljesen megegyeznek a biztosítók áraival. A biztosítások éves díjainak 1%-át a CLB Független Biztosítási Alkusz juttatja el a megkötéseket követően iskolánk alapítványi számlájára adományként. Az akcióban résztvevő alkuszcégről, a többi résztvevőről bővebb információt kaphatnak a www.clb.hu/adomany oldalon, ahol biztosítási kérdéseiket is feltehetik online szakértőknek.

Köszönjük megtisztelő részvételüket a gyerekek érdekében is!

Üdvözlettel: Lévai András igazgató

CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 21. call center: 06 1 999 06 20 Fax: 06 1 473 30 30